Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Γκάβι - Τόσο καιρό θα μείνει τελικά εκτός (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 02:00:00

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Γκάβι - Τόσο καιρό θα μείνει τελικά εκτός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Γκάβι - Τόσο καιρό θα μείνει τελικά εκτός (ΦΩΤΟ)

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι υποβλήθηκε σήμερα (28/11)  σε χειρουργική επέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που σημειώθηκε σε αγώνα της εθνικής Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα: Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι υποβλήθηκε σήμερα (28/11)  σε χειρουργική επέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που σημειώθηκε σε αγώνα της εθνικής Ισπανίας. 

«Ο Γκάβι, χειρουργήθηκε επιτυχώς για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Επίσης έχει γίνει συρραφή μηνίσκου. Η επέμβαση έγινε από τον Δρ. Ζοάν Τσαρλς Μονλάου, υπό την επίβλεψη των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου», ανέφερε η Μπαρτσελόνα σε ανακοίνωσή της. 

Ο Γκάβι μπήκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης νωρίς σήμερα (28/11) συνοδευόμενος από τους γονείς του, την αδερφή του, τον εκπρόσωπό του, και τον γιατρό της Μπαρτσελόνα Δρ. Ρίτσαρντ Προύμα.

Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση είναι ειδικός στην τραυματολογική χειρουργική, και είχε χειρουργήσει στο παρελθόν άλλους πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως ο Φιλίπε Κουτίνιο αλλά και η Αλέξια Πουτέγιας.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" 300.000 Καρυπίδη με Μορόν - "Γι’ αυτό έφυγε από Μπέτις - Άνετα αντι-Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags