Facebook Pixel La Liga: "Όρθια" κόντρα στη Σεβίλλη η Βιγιαρεάλ - Ο Μοράλες έσωσε το βαθμό για το Κίτρινο Υποβρύχιο (Hls)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 22:00:00

"Όρθια" κόντρα στη Σεβίλλη η Βιγιαρεάλ - Ο Μοράλες έσωσε το βαθμό για το Κίτρινο Υποβρύχιο (Hls)

Τρίτο παιχνίδι την Κυριακή (3/12), τρίτη ισοπαλία. Μετά τις «λευκές» σε «Σον Μόις» και «Μεντιτερανέο», με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Βιγιαρεάλ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», για τη 15η αγωνιστική της LaLiga. 

La Liga: Τρίτο παιχνίδι την Κυριακή (3/12), τρίτη ισοπαλία. Μετά τις «λευκές» σε «Σον Μόις» και «Μεντιτερανέο», με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Βιγιαρεάλ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», για τη 15η αγωνιστική της LaLiga. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που, με τους Γιουσέφ Εν Νεσυρί (17’, 45’) και Λούκας Οκάμπος (29’, 45’+2’) πλησίασαν στο γκολ, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο Φίλιπ Γιόργκενσεν, κράτησαν το 0-0. 

Η Σεβίλλη σπατάλησε και νέα καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αυτή τη φορά με τον Ντόντι Λουκεμπάκιο, για να «απαντήσει» στις ευκαιρίες ο Ζεράρ Μορένο στο 64’ για λογαριασμό του «κίτρινου υποβρυχίου». Καλή στιγμή για τη Βιγιαρεάλ και με τον Αλεχάντρο Μπαένα στο 70’, για να έρθουν τα δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών.  

Στο 75’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντριαν Πεντρόσα, ο Κίκε Σάλας άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 77’ με σουτ ο Χοσέ Λουίς Μοράλες. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπεν Μπρερετόν Ντίαζ νόμιζε πως έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μαρθελίνο, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.   

Νωρίτερα, ισόπαλα δίχως τέρματα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της Μαγιόρκα με την Αλαβές στο «Σαν Μόις» και της Αλμερία με την Μπέτις στο «Μεντιτερανέο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags