Facebook Pixel Ίντερ Μαϊάμι: Βρίσκει τον... κολλητό του από την Μπάρτσα ο Μέσι - Ποιον τοπ παίκτη ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 18:57:00

Βρίσκει τον... κολλητό του από την Μπάρτσα ο Μέσι - Ποιον τοπ παίκτη ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βρίσκει τον... κολλητό του από την Μπάρτσα ο Μέσι - Ποιον τοπ παίκτη ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι! (ΦΩΤΟ)

Τρομερή εξέλιξη για την ομάδα από τις ΗΠΑ καθώς όπως έγινε γνωστό ανακοίνωσε πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή που είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Λουίς Σουάρες: Όλο και μεγαλύτερη γίνεται η παροικία των πρώην παικτών της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ Μαϊάμι, μιας και μετά τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα και ο Ουρουγουανός φορ θα είναι πλέον μέλος της ομάδας, με τον σύλλογο του MLS να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής την απόκτησή του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκρέμιο που αγωνιζόταν έχοντας 45 συμμετοχές με 24 γκολ, είχε συνεργαστεί με τους τρεις ποδοσφαιριστές στην Μπαρτσελόνα την εξαετία 2014 μέχρι 2020, όταν ο Ουρουγουανός σε 191 συμμετοχές με τους Μπαλουγκράνα βρήκε 147 φορές δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με Βιλένα, Πέρεθ... δεν πάει οπουδήποτε ο ΠΑΟ - Δεν έδωσε κόκκινη το VAR, τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags