Facebook Pixel Νεμάνια Μαξίμοβιτς - Παναθηναϊκός: Απορρίπτει το 3ετές του Ολυμπιακού, Χετάφε και Μαρσέιγ ο Μαξίμοβιτς - Τον καλύπτει η μυθική πρόταση ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 09:00:00

Απορρίπτει το 3ετές του Ολυμπιακού, Χετάφε και Μαρσέιγ ο Μαξίμοβιτς - Τον καλύπτει η μυθική πρόταση ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Απορρίπτει το 3ετές του Ολυμπιακού, Χετάφε και Μαρσέιγ ο Μαξίμοβιτς - Τον καλύπτει η μυθική πρόταση ΠΑΟ!

Πόσα του δίνουν οι πράσνοι και πόσα οι Πειραιώτες! Ο Σέρβος άσος είναι έτοιμος να πει "ναι" στην τεράστια προσφορά του Τριφυλλιού, αφήνοντας τα επίσης πάρα πολλά χρήματα που του προσφέρει τόσο η νυν ομάδα του όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις προτάσεις φέρεται να δέχτηκε αυτή την εβδομάδα ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, για να κλείσει/υπογράψει από τώρα (όπως έχει δικαίωμα, όντας στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του) για το καλοκαίρι

Η Χετάφε όντως του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, μάλιστα με 1.600.000 ευρώ ετησίως, από το 1.200.000 που είναι σήμερα οι net αποδοχές του αρχηγού της. Ο διεθνής Σέρβος μέσος όμως, δεν την έχει αποδεχτεί αφού είναι αποφασισμένος να πάει σε μια ομάδα που εκτός απο το οικονομικό θα του καλύπτει τις ανάγκες του, δηλαδή να σηκώσει πρωτάθλημα και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ!!

Η Μαρσέιγ, επίσης, του κατέθεσε πολύ καλή προσφορά αλλά για λόγους που δε έχουν να κάνουν ούτε με το οικονομικό, ούτε με το αγωνιστικό, ο Μαξίμοβιτς δεν την προκρίνει...

Όπως αποκάλυψε η στήλη, με πηγή της από το Βελιγράδι και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του. Για 3ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 1,3 + 1,4 + 1,5 εκατομμύρια συν γενναίο bonus sign (500.000 ευρώ × 2)! Μάλιστα όπως γράψαμε από χθες, υπήρξαν... ενημερωμένοι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα , που μέσω των social media - και όχι μόνο - τον προέτρεπαν/πίεζαν να προτιμήσει τον Ολυμπιακό!!!

Για να ακολουθήσει εσχάτως, τελευταία κατά σειρά, η προσφορά του Παναθηναικού, για την οποία ήταν ενήμερος και την περίμενε ο Μαξίμοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι όντως... μυθική για τα δεδομένα του τριφυλλιού αφού συνολικά για την 3ετία ξεπερνάει τα 5.800.000 ευρώ (αποδοχές, sign bonus, προμήθειες). Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο 29χρονος διεθνής Σέρβος παικταράς φέρεται έτοιμος να την αποδεχτεί αφού όπως διαμήνυσε τον καλύπτει ο Παναθηναϊκός! Βέβαια θα πρέπει να υπογράψει κιόλας. Είναι μια υπόθεση πάντως που θα κλείσει έτσι ή αλλιώς μέχρι την Τρίτη (το αργότερο).

ΥΓ. Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τον Μαξίμοβιτς -των 6 εκατομμύριων ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, που θα είναι βασικός με την Σερβία στο Euro - είναι να έρθει σε συμφωνία μαζί του σίγουρα για την νέα σεζόν και στη συνέχεια, μέχρι τέλος του μήνα, με... τρόπο να κάνει κίνηση προς την Χετάφε, για αγορά του από τώρα αφού τον Ιούνιο θα τον χάσει τσάμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags