Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Νέα βόμβα-μεγατόνων στον ΠΑΟ: Συμφώνησε για 3 χρόνια με Μαξίμοβιτς - "Όχι" σε 5.2 εκατ. του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 21:49:00

Νέα βόμβα-μεγατόνων στον ΠΑΟ: Συμφώνησε για 3 χρόνια με Μαξίμοβιτς - "Όχι" σε 5.2 εκατ. του Ολυμπιακού!

Sportdog Team

Τεράστια κίνηση του Αλαφούζου, απογειώνει το Τριφύλλι. Ο Σέρβος άσος είπε το "ναι" στη μυθική πρόταση των Πράσινων, πότε έρχεται Ελλάδα...

Σε προφορική συμφωνία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς ήρθε ο Παναθηναϊκός, καθώς είπε το «ναι» για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Πράσινους!

Ο Σέρβος άσος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Χατάφε, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι όντως... μυθική για τα δεδομένα του τριφυλλιού αφού συνολικά για την 3ετία ξεπερνάει τα 5.800.000 ευρώ (αποδοχές, sign bonus, προμήθειες).

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για το καλοκαίρι, ωστόσο στον Παναθηναϊκό περιμένουν τώρα την κίνηση του Μαξίμοβιτς, ο οποίος θα πιέσει τον ισπανικό σύλλογο ώστε με ένα μικρό αντίτημο να φύγει από τώρα και να έρει άμεσα στο Τριφύλλι.

Ο Σέρβος, όπως αποκάλυψε το Sportdog.gr, για να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, απέρριψε τόσο τη Μαρσέιγ όσο και τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες του έδιναν 3ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 1,3 + 1,4 + 1,5 εκατομμύρια συν γενναίο bonus sign (500.000 ευρώ × 2)!

*** ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ που έβαλε λίγες ώρες πριν ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags