Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Ποια ΑΕΚ; Σενάριο-"βόμβα" από Ισπανία για Μπρινιόλι - Αυτή η ομάδα της La Liga τον θέλει!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 15:29:00

Ποια ΑΕΚ; Σενάριο-"βόμβα" από Ισπανία για Μπρινιόλι - Αυτή η ομάδα της La Liga τον θέλει!

Sportdog Team
Ποια ΑΕΚ; Σενάριο-"βόμβα" από Ισπανία για Μπρινιόλι - Αυτή η ομάδα της La Liga τον θέλει!

Τι κι αν οι "σειρήνες" για Ένωση και Μπρινιόλι αυξάνονται; Ιταλικό Μέσο βάζει στο... παιχνίδι για τον 32χρονο τερματοφύλακα και σύλλογο από την La Liga.

Εκτός Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την "πράσινη" ΠΑΕ, η οποία ενημέρωσε ότι έκανε δεκτές τις απαιτήσεις του Ιταλού γκολκίπερ, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Πλέον, ο 32χρονος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά το "Tuttomercato" να φέρνει σήμερα στο προσκήνιο και μια άλλη ενδιαφερόμενη, την Γρανάδα.

Στο δημοσίευμα του ιταλικού Μέσου αναφέρεται πως ο ισπανικός σύλλογος κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον Μπρινιόλι, ο οποίος είναι εκτός ομάδας στο Τριφύλλι, ενώ τονίζεται ότι, παρότι αποτελεί ξένο σώμα για τον σύλλογο, «ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο (σ.σ. στην τωρινή μεταγραφική περίοδο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags