Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Αγουέρο ένιωθε σαν να "πνίγεται" και "κόντεψε να λιποθυμήσει" στον τελευταίο αγώνα της Μπάρτσα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 14:30:00

Ο Αγουέρο ένιωθε σαν να "πνίγεται" και "κόντεψε να λιποθυμήσει" στον τελευταίο αγώνα της Μπάρτσα

Sportdog Team

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για το πώς ένιωσε στον τελευταίο του αγώνα για την Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρχιο Αγουέρο λέει ότι ένιωθε σαν να «πνίγεται» και «κόντεψε να λιποθυμήσει» στον τελευταίο αγώνα της Μπαρτσελόνα που τον είδε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει πριν αποσυρθεί σε ηλικία 33 ετών λόγω καρδιακής πάθησης.

Ο Αργεντινός φορ μίλησε για το πώς ένιωθε κατά τον τελευταίο του αγώνα για την Μπαρτσελόνα , εξηγώντας πώς υπέφερε από πόνους στο στήθος και ζαλάδες πριν τον βγάλουν από τον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Αγουέρο διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία μετά από πόνους στο στήθος 41 λεπτά από το πρώτο του ξεκίνημα για τη Μπαρτσελόνα, αφού εντάχθηκε στους Καταλανούς με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο επιθετικός χρειάστηκε ιατρική φροντίδα στο γήπεδο λίγο πριν το ημίχρονο, αφού παραπονέθηκε για ζάλη και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές το 2021. 

Αρχικά είπαν στον επιθετικό να ξεκουραστεί για τρεις μήνες, αλλά αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια μιας «ειδικής τελετής» στο Camp Nou, αφού έλαβε πρόσθετα αποτελέσματα εξετάσεων.

«Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο»

Ο Αγουέρο μίλησε για το πώς ακριβώς ένιωθε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ισχυριζόμενος ότι ήταν σαν να 'πνιγόταν' και να 'κόντεψε να λιποθυμήσει' πριν αποκαλύψει ότι είχε αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα στην προπόνηση μια εβδομάδα πριν. 

«Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και σκέφτηκα: Σκατά, είμαι τόσο κακός. Πήδηξα για μια κεφαλιά. Πήγαν στην κόντρα και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωθα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και τα λόγια δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγα: «Σταμάτα το παιχνίδι». Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά ήταν μόνο 20 δευτερόλεπτα», είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags