Facebook Pixel Γκέλα για Μπιλμπάο με την ουραγό Αλμερία
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 00:07:00

Γκέλα για Μπιλμπάο με την ουραγό Αλμερία - Έχασε ευκαιρία να μπει στην τετράδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε τεράστια ευκαιρία για να «πιάσει» την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση της LaLiga που οδηγεί στο επόμενο Champions League, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Αλμερία στο τελευταίο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, σε μία μεγάλη «γκέλα» που ίσως της κοστίσει... ακριβά στο τέλος της σεζόν.

La Liga: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε τεράστια ευκαιρία για να «πιάσει» την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση της LaLiga που οδηγεί στο επόμενο Champions League, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Αλμερία στο τελευταίο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, σε μία μεγάλη «γκέλα» που ίσως της κοστίσει... ακριβά στο τέλος της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι, που εξακολουθούν να μην έχουν νίκη στην εφετινή LaLiga (0-7-17) έβαλαν πολύ... δύσκολα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο «Power Horse Stadium» και δεν «λύγισαν» ακόμη κι όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 53' μετά την αποβολή του Ραμαζάνι στο 53ο λεπτό.

Στο 87' ο Ραούλ Γκαρθία είχε τεράστια ευκαιρία για να δώσει το τρίποντο στο τέλος για την Αθλέτικ, όμως η καρφωτή κεφαλιά του χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μαξιμιλιάνο, ενώ στο 90' η Αλμερία λίγο έλειψε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στους Βάσκους με τον Μελέρο, ο οποίος... μιμήθηκε τον Γκαρθία, «σημαδεύοντας» το δοκάρι του Ουνάι Σιμόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση Μεντιλίμπαρ, το... ανακοίνωσε σε Φορτούνη - Αρπάχτηκε με δύο "βεντέτες" ο Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags