Facebook Pixel Κίλιαν Εμπαπέ: Ο Εμπαπέ ψάχνεται για σπίτι στη Μαδρίτη και ζήτησε βοήθεια!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 19:36:00

Η κίνηση Εμπαπέ που δείχνει μεταγραφή στη Ρεάλ - Ζήτησε βοήθεια από τον Σέρχιο Ράμος!

Sportdog Team
Η κίνηση Εμπαπέ που δείχνει μεταγραφή στη Ρεάλ - Ζήτησε βοήθεια από τον Σέρχιο Ράμος!

Ο Γάλλος αστέρας έχει αποφασίσει στη Ρεάλ την καριέρα του και ήδη ψάχνει τρόπο να λύσει το... στεγαστικό του πρόβλημα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ προετοιμάζει την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν πριν από δύο εβδομάδες και- όπως ανέφερε η ισπανική εφημερίδα MARCA-, υπέγραψε αργότερα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος και το περιβάλλον του εργάζονται ήδη για να γίνει πιο εύκολη η άφιξή του στην πόλη τους επόμενους μήνες.
 
Όπως εξηγεί σήμερα (1/3) η γαλλική εφημερίδα L'Equipe, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με τον Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά τη συνύπαρξή τους  στην ομάδα του Παρισιού. 

Ο Ισπανός αμυντικός που αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχει δύο σπίτια σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της πρωτεύουσας και γνωρίζει καλά τις περιοχές που συνήθως μένουν οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει το ενδεχόμενο ο πρώην αμυντικός των Μαδριλένων να του παραχωρήσει ένα από τα σπίτια του. 

Ένας άλλος συμπαίκτης -και καλός φίλος- από τον οποίο έχει ζητήσει συμβουλές για την καθημερινή ζωή στη Μαδρίτη είναι ο Ατσράφ Χακίμι, ένας παίκτης νέων της Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε σχεδόν 15 χρόνια στην πόλη.

Επίσης, πολλοί από το περιβάλλον του, όπως για παράδειγμα η μητέρα και εκπρόσωπός του, Φάιζα Λαμάρι, έχουν κάνει πολλά ταξίδια στη Μαδρίτη για να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε, μόλις τελειώσει η σεζόν, ο Μπαπέ θα έχει μόνο να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να ξεκινήσει την πρώτη του περιπέτεια μακριά από τη Γαλλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags