Facebook Pixel Γλίτωσε νέο... κάζο η Μπαρτσελόνα - Λυτρωτής ο Γιαμάλ με Μαγιόρκα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-09 00:02:00

Γλίτωσε νέο... κάζο η Μπαρτσελόνα - Λυτρωτής ο Γιαμάλ με γκολάρα κόντρα στη Μαγιόρκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι Καταλανοί έπαιξαν για ακόμα μια φορά φέτος με τη... φωτιά όμως ένα εκπληκτικό γκολ του 16χρονου ποδοσφαιριστή τους ήταν αρκετό στο να τους δώσει με 1-0 τη νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα, στο "Γιουίς Κομπανίς" για την 28η αγωνιστική της La Liga.

La Liga: Ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ «έλυσε το γόρδιο δεσμό» για την Μπαρτσελόνα, οδηγώντας τη στη νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής της LaLiga.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν νικήθηκε στο 24΄ από τον Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς στο πέναλτι που εκτέλεσε, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί ν΄ αγχωθούν στη συνέχεια και να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των φιλόξενούμενων. Τελικά τη λύση έδωσε στο 73΄ ο νεαρός Γιαμάλ από ασίστ του Λεβαντόφσκι, με την «Μπάρτσα» να παίρνει το «τρίποντο» ν΄ ανεβαίνει προσωρινά στην 2η θέση και να διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Κυρίως, όμως, με τη νίκη της η ομάδα του Τσάβι θ΄ ανεβάσει τη ψυχολογία της ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη Νάπολι στη Βαρκελώνη, όπου μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία θα επιδιώξει να πάρει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Champions League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Δεν... καταλαβαίνει ο Μαρινάκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags