Facebook Pixel Μασταντουόνο: Η Ρεάλ θέλει τον νεότερο σκόρερ στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 18:46:00

Η Ρεάλ θέλει τον νεότερο σκόρερ στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ - Γιατί μπορεί να τον πάρει το 2025 (BINTEO)

Του Γιώργου Βροντάκη
Η Ρεάλ θέλει τον νεότερο σκόρερ στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ - Γιατί μπορεί να τον πάρει το 2025 (BINTEO)

Οι Μαδριλένοι παρακολουθούν τον Φράνκο Μασταντουόνο, το 16χρονο στολίδι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Το TNT Sports αναφέρει ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί πολύ στενά τον Μασταντουόνο και θα μπορούσε να τον πάρει από τη Ρίβερ Πλέιτ όταν γίνει 18 ετών, δηλαδή στα μέσα του 2025».

Ο Φράνκο Μασταντουόνο είναι μια από τις μεγάλες αισθήσεις του αργεντίνικου ποδοσφαίρου σε ηλικία μόλις 16 ετών, θα μπορούσε να βρίσκεται στην τροχιά της Ρεάλ Μαδρίτης .

Το «TNT Sports» αναφέρει ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί πολύ στενά τον Μασταντουόνο και θα μπορούσε να τον πάρει από τη Ρίβερ Πλέιτ όταν κλείσει τα 18 του χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ντόρτμουντ, η Μπενφίκα και η Ίντερ έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για το νεαρό άσο της Ρίβερ Πλέιτ, ενός συλλόγου με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2024 και με τον οποίο έχει ρήτρα αποχώρησης 30 εκατομμυρίων ευρώ .

Ο Φράνκο Μασταντουόνο γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2007 είναι ένας αριστεροπόδαρος μέσος που έγινε ο νεότερος σκόρερ (16 ετών, 5 μηνών και 24 ημερών) στην ιστορία της Ρίβ Πλέιτ, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Χαβιέ Ελ Ράμπιτ Σαβιόλα (16 ετών, 10 μηνών και 7 ημερών).

Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου παραμένει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος σκόραρε με την Αρτζεντίνος Τζούνιορς το 1976 σε ηλικία 16 ετών και 15 ημερών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags