Facebook Pixel Τότε ανακοινώνεται η μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 14:25:00

Τότε ανακοινώνεται η μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team

Απομένει να γίνει γνωστή η ημερομηνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε την πρωτοβουλία στον Γάλλο επιθετικό να βρει την ιδανική ημερομηνία και να κάνει γνωστή τη μετακόμιση του στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Ο λευκός σύλλογος συμφώνησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ και το περιβάλλον του για την επικοινωνιακή στρατηγική που θα ακολουθούσε. Φυσικά, το πρώτο πράγμα θα ήταν να αρνηθούν οποιαδήποτε συμφωνία, εφόσον υπήρχε η πιθανότητα να βρεθούν αντιμέτωπες η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια περίσταση που θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν και οι δύο ομάδες έφταναν στον τελικό του Λονδίνου.

Έχοντας επίγνωση της λεπτής κατάστασης για τον παίκτη που επρόκειτο να δημιουργηθεί στο Παρίσι αφού ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν θα συνεχίσει, η Ρεάλ Μαδρίτης του έδωσε την πρωτοβουλία να βρει την ιδανική ημερομηνία για να ανακοινώσει την υπογραφή.

Πρότεινε να είναι αυτός που θα επιλέξει την πιο κατάλληλη στιγμή με βάση το πώς πήγαινε η καθημερινότητά του, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι αυτή η ημερομηνία ταιριάζει στους αγωνιστικούς χρόνους και τις ανάγκες της ομάδας του Αντσελότι. Έτσι, όσο η Παρί συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα γίνει η αναμενόμενη ανακοίνωση, αλλά θα ληφθεί επίσης υπόψη το αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει στη διεκδίκηση ή όχι.

Να θυμίσουμε ότι οι ημιτελικοί του Champions League θα διεξαχθούν στις 30 Απριλίου και ο πρώτος αγώνας την 1η Μαΐου και ο επαναληπτικός στις 7/8 Μαΐου. Ο τελικός θα γίνει την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags