Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: Ανατροπή στην καριέρα του Δουβίκα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 13:10:00

Ανατροπή στην καριέρα του Δουβίκα - Τι τον έβαλε σε σκέψεις - Εξελίξεις με το συμβόλαιό του!

Sportdog Team

Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται αρκετά περίεργη για τον Έλληνα επιθετικό και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Πολύ σοβαρά σκέφτεται πλέον την αποχώρησή του από την Θέλτα το προσεχές καλοκαίρι ο Τάσος Δουβίκας, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γαλιθιάνους μέχρι το 2028.

Όσο ήταν στον πάγκο της Θέλτα ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Δουβίκας έπαιζε σχεδόν μόνο στο Copa del Rey, όπου μάλιστα πρόλαβε να σκοράρει 6 γκολ σε 5 ματς, ωστόσο η απόλυψη του Ισπανού τεχνικού και η άφιξη του Κλαούντιο Χιράλδεθ του έδωσε μια νέα ευκαιρία, όμως ούτε ο νέος προπονητής τον βάζει βασικό.

Μάλιστα, ενώ όλα έδειχναν ότι βασικός επιθετικός της ομάδας του Βίγκο, Στραντ Λάρσεν ήταν έτοιμος να φύγει, ο Νορβηγός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Βίγκο για άλλη μια σεζόν, κάτι που επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του Δουβίκα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ισπανικό δημοσίευμα του «elgoldigital», ο νεαρός Έλληνας στράικερ δεν θέλει να ζήσει άλλη μια σεζόν στη σκιά του συμπαίκτη του και είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τον σύλλογο λύση του συμβολαίου του εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Συνολικά φέτος, ο Δουβίκας έχει κάνει με τη Θέλτα 32 εμφανίσεις, μετρώντας 10 γκολ (τα 6 στο Κύπελλο) και 2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θαύμα" με Κουτίνιο ο Ολυμπιακός - Πότε έγινε η πρώτη συζήτηση, φεύγει από Αγγλία - Χρυσάφι για αντι-Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags