Facebook Pixel Στον... αέρα το μέλλον του Δουβίκα! Αποκάλυψη από Μέσο της Ισπανίας
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 20:49:00

Στον... αέρα το μέλλον του Δουβίκα! Αποκάλυψη από Μέσο της Ισπανίας

Sportdog Team

Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Έλληνα φορ στη Θέλτα μιας και ρεπορτάζ από την Ιβηρική σημειώνουν ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Γαλικίας.

Τάσος Δουβίκας: Μπορεί ο Έλληνας επιθετικός να έκανε... άλμα στην καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή, 12 εκατομμυρίων ευρώ, στη Θέλτα όμως ο 24χρονος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής με τον Ράφα Μπενίτεθ να τον χρησιμοποιεί βασικό κυρίως το Copa del Rey όπου και σε 5 παιχνίδια σκόραρε 6 φορές.

Μάλιστα η κατάσταση δεν άλλαξε και όταν στον πάγκο της ομάδας πέρασε ο Κλαούντιο Χιράλδεθ, ενώ ταυτόχρονα ο βασικός φορ της Θέλτα, Στραντ Λάρσεν, μπορεί να ήταν έτοιμος να αποχωρήσει όμως μέσω δηλώσεών του ο Νορβηγός άλλαξε άποψη αποφασίζοντας να παραμείνει στον σύλλογο και τη νέα χρονιά.

Όλα αυτά έφεραν νέα δεδομένα με την ισπανική ιστοσελίδα elgoldigital να σημειώνει ότι ο Τάσος Δουβίκας δεν προτίθεται να είναι σε δεύτερο ρόλο για άλλη μία χρονιά και έχει αποφασίσει να ζητήσει από την Θέλτα να λύσει το συμβόλαιο του αν δεν πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, με τον Έλληνα επιθετικό φέτος να μετράει 32 εμφανίσεις, 10 τέρματα, εκ των οποίον τα 6 ήταν στον θεσμό του κυπέλλου και 2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Ολυμπιακός: "Ανήθικοι ΑΕΚ και Άρης! Αλλοίωση βαθμολογίας, να παρέμβει η δικαιοσύνη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags