Facebook Pixel Απίθανη Τζιρόνα, εξασφάλισε το πρώτο της ευρωπαϊκό εισιτήριο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 10:14:00

Απίθανη Τζιρόνα, εξασφάλισε το πρώτο της ευρωπαϊκό εισιτήριο! (Vid)

Sportdog Team

Πολύ πιθανό να είναι πλέον στο Champions League της νέας σεζόν.

Μετά την ήττα της με ανατροπή (3-1) από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, η Τζιρόνα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 4-1 της Κάντιθ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga. Οι Καταλανοί (68β.) μείωσαν στους δύο βαθμούς την απόσταση από τη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα (70β.), με τους «μπλαουγκράνα» να μετρούν αντίστροφα για το αυριανό clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Τζιρόνα προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με γκολ του Aλέις Γκαρθία. Στο 22΄ ο Ιβάν Μαρτίν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, για να διαμορφώσει το 3-0 στο 71΄ ο Ουκρανός Αρτέμ Ντόβμπικ. Με τον Εσκαλάντε στο 81΄, η Κάντιθ μείωσε και ο Ισπανός εξτρέμ της Τζιρόνα, Πορτού, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82ο λεπτό. Στους 25 βαθμούς και χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα παρέμεινε η Κάντιθ.

Με αυτή τη νίκη της η Τζιρόνα εξασφάλισε την παρθενική συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μένει πλέον να ξεκαθαριστεί το πού ακριβώς θα παίξει, με την συμμετοχή της στο Champions League να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags