Facebook Pixel Ζωντανή για Ευρώπη η Βιγιαρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 21:20:00

Ζωντανή για Ευρώπη η Βιγιαρεάλ! Νίκη κόντρα στην Αλμερία στο 90+2' (Hls)

Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ, χάρισε τη νίκη στη Βιγιαρεάλ, στο 90+2' του εκτός έδρας αγώνα με την Αλμερία, μερικές ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του!

La Liga: Ο Νορβηγός αρχισκόρερ του «κίτρινου υποβρύχιου», ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στην Ανδαλουσία, παρά το γεγονός ότι ανέμενε από ώρα σε ώρα τον ερχομό του πρώτου του παιδιού στη ζωή. Ο προπονητής, Μαρθελίνο, του έδωσε την επιλογή να μείνει εκτός, αλλά αυτός επέλεξε να βοηθήσει την ομάδα του, στη μάχη για την έβδομη θέση, που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη.

Παρά το γεγονός ότι έμεινε άυπνος όλο το βράδυ – λαμβάνοντας τα ξημερώματα το χαρμόσυνο νέο, ότι η μικρή Έμμα γεννήθηκε και είναι καλά – ο διεθνής άσος, άντεξε να παίξει μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε στο 90+2′, όταν ο Α. Μορένο (που είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα), του έβγαλε την ασίστ από αριστερά, ο Νορβηγός εκτέλεσε από τη μικρή περιοχή και έγραψε το τελικό σκορ, πανηγυρίζοντας α λα Ρομάριο!

Ήταν μια σκληρή τιμωρία για την Αλμερία, που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της, αλλά έμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη για 337η σερί μέρα, από τον περασμένο Μάιο! Για την ομάδα του Πέπε Μελ, μένει μόνο η επιβεβαίωση του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, χάνοντας ευκαιρίες με Λοσάνο, Πουμπίλ και Βιέρα, όμως η Βιγιαρεάλ, στο 25ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπαένα τροφοδότησε αριστερά τον Πεδράθα, αυτός γύρισε παράλληλα και ο Αχόμας έγραψε το 0-1 με σουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Πουμπίλ ανέβηκε από δεξιά για τους Ανδαλουσιάνους, έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα άλλαξε πορεία από την πλάτη του Πεδράθα και ο Λοσάνο, με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Η Βιγιαρεάλ, μπορούσε το 1-2 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, σε ευκαιρίες των Φεμενία, Σέρλοκ και Αχόμας.

Στο β’ και πάλι η Αλμερία είχε τις περισσότερες φάσεις, αλλά οι Μπαπτιστάο, Βιέρα, Λοσάνο και Πουμπίλ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και ο Σέρλοτ είχε την τελευταία λέξη, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα απο το 87′, λόγω δύο κίτρινων Ραμαζανί, μέσα σε επτά λεπτά! Να του ζήσει!

Aλμερία (Μελ): Μαξιμιάνο – Πουμπίλ, Μόντες, Τσούμι, Λάνγκα – Ρομπερτόνε, Λοπί (68′ Πένια) – Μπαπτιστάο, Βιέρα (76′ Αρίμπας), Εμπάρμπα (85′ Ρομέρο) – Λοσάνο (69′ Ραμαζανί).

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Γιόργκενσεν – Φεμενία, Μαντί (72′ Κουένκα), Μοσκέρα, Πεδράθα (61′ Α. Μορένο) – Αχόμας (79′ Μοράλες), Παρέχο (60′ Γκέντες), Κοκελάν, Μπαένα – Τ. Μορένο (72′ Τραορέ), Σέρλοτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα χάσουν τον ύπνο τους με Ιωαννίδη - Απαντήσεις σε... Σίτι και η ώρα Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags