Facebook Pixel "Πετάει" για τον τίτλο η Ρεάλ! Νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 00:04:00

"Πετάει" για τον τίτλο η Ρεάλ! Πέρασε και από την έδρα της Σοσιεδάδ (Hls)

Sportdog Team

Όλο και πιο κοντά στο να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα είναι η Βασίλισσα που κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της Σοσιεδάδ με 0-1, με τον Γκιουλέρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του σαν βασικός και τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ημιτελικού για το Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου τη Μ. Τρίτη.

La Liga: Τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο (30/4), η Ρεάλ δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε με... τα δεύτερα απέναντι στην Σοσιεδάδ.

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 33ης αγωνιστικής η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε με «διπλό» από το Σαν Σεμπαστιάν με 1-0, ξέφυγε με +14 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα και παρότι οι Καταλανοί έχουν ματς λιγότερο, είναι θέμα χρόνου για να κλειδώσουν οι «μερένγκες» και μαθητικά τον τίτλο της LaLiga.

Ο Ιταλός προπονητής ξεκίνησε στην ενδεκάδα τον 19χρονο Τούρκο μέσο, Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος τον δικαίωσε απόλυτα πετυχαίνοντας το γκολ (29΄) που έκρινε το παιχνίδι, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην «βασίλισσα». Βινίσιους, Μπέλινγχαμ, Κρόος, Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Ρούντιγκερ δεν βρέθηκαν στις αρχικές επιλογές του Αντσελότι προκειμένου να πάρουν «ανάσες». Οι Βινίσιους, Βαλβέρδε και Ρούντιγκερ μπήκαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, με την Ρεάλ να μην «πατά το γκάζι» και να παίρνει μία επαγγελματική νίκη, πριν τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό με τους Βαυαρούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώρα για F4! Πότε παίζουν τη M. Εβδομάδα ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Ίδιες ημέρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags