Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα γεμάτο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στις πρώτες του δηλώσεις ήταν φανερά συγκινημένος.

«Είναι μια φανταστική μέρα. Από παιδί είχα ένα όνειρο και σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ, γιατί εδώ και πολλά χρόνια μού δείχνουν την αγάπη τους. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Τώρα έχω ένα νέο όνειρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας της Ρεάλ. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ και το σήμα της.

Έχω ένα μήνυμα προς τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ κάποτε παιδί, με πάθος και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid».

Μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του αυτό που ήταν άξιο αναφοράς ήταν πως πως φίλησε το σήμα της Ρεάλ  και ύψωσε τα χέρια προς το κοινό που τον αποθέωσε, ενώ η μητέρα του έκλαιγε από χαρά.