Βούιξε όλος ο κόσμος για τα λόγια του! Ο επιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο, Σέρχιο Καμέγιο βασικός στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αποκαλύπτει πώς η ταπεινή του καταγωγή καθορίζει το όραμά του για τα χρήματα.

Σε έναν κόσμο ποδοσφαίρου που χαρακτηρίζεται όλο και περισσότερο από πολυτέλεια και υπερβολές, ο Ισπανός φορ αναδεικνύεται ως μια φιγούρα που υπερασπίζεται την ταπεινότητα και τις οικογενειακές αξίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα ABC, ο 23χρονος παίκτης από τη Μαδρίτη εξέπληξε το κοινό μοιράζοντας βαθιές σκέψεις για τη σχέση του με το χρήμα και πώς η ανατροφή του έχει διαμορφώσει την οπτική του για τη ζωή.

«Δεν θα με δεις να φοράω μπλουζάκι των 600 ευρώ όταν όλη μου η ζωή η μητέρα μου κερδίζει 700 ευρώ το μήνα . Αυτό απλά δεν θα ήταν σωστό. Πάντα ζούσαμε σεμνά και αυτό είναι κάτι που το κράτησα ακόμα και σήμερα. Δεν θα αγοράσω ακριβό ρολόι, όταν ο αδερφός μου δεν έχει. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να εκτιμούν κάποια πράγματα περισσότερο από άλλα. Στο ποδόσφαιρο σήμερα, Δυστυχώς, βλέπουμε πολλούς παίκτες που δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τα χρήματα», είπε.

Αν και κερδίζει τεράστια χρήματα παίζοντας σε ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα του πλανήτη, ο νεαρός Ισπανός ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να έχει τα πόδια του γερά πατημένα στο έδαφος.

Αγωνίστηκε στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να σταλεί δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Το περασμένο καλοκαίρι, ο σύλλογος από τη Μαδρίτη διέθεσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για την αποζημίωσή του.