Ο Ράφα Μιρ και ο φίλος του συνελήφθησαν για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης . Κάποια γεγονότα που υποτίθεται ότι έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή και για τα οποία θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

Το περασμένο Σάββατο, ο επιθετικός της Βαλένθια, ο φίλος του και οι δύο νεαρές συναντήθηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στην ισπανική πόλη. Μια κατάσταση που κατέληξε να οδηγήσει τους αναφερόμενους να πάνε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

"Οι φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις διαπράχθηκαν στην πισίνα του ποδοσφαιριστή. Ο Ράφα Μιρ ήταν αυτός που φέρεται να επιτέθηκε στην 25χρονη , ενώ ο άλλος φίλος επιτέθηκε στη φίλη της 21 ετών», είπε ο δημοσιογράφος Χόρχε Γκαρθία Αμπαντία για το πώς πέρασε η νύχτα.

Ένα ξημέρωμα που σύντομα θα άρχιζε να ενώνεται με τις πρώτες ακτίνες φωτός, όταν ένας γείτονας άκουσε περίεργους θορύβους μέσα στο σπίτι όπου έβλεπε δύο ημίγυμνες νεαρές γυναίκες να περπατούν «αποπροσανατολισμένες» γύρω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή . Στην πραγματικότητα, ήταν αυτός ο μάρτυρας που σήμανε συναγερμό στην Τοπική Αστυνομία που κατέληξε στο σπίτι.

Και τρίτο θύμα;

Μέχρι στιγμής όλες οι υποθέσεις δείχνουν ότι όλα συνέβησαν με δύο γυναίκες στο σπίτι, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και ένα τρίτο υποτιθέμενο θύμα. Μάλιστα, ο ίδιος ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τις πληροφορίες αποκαλύπτει μια κατάσταση που θα μπορούσε να είχε συμβεί μέσα στο σπίτι του Ράφα Μιρ: «Ο φίλος γρονθοκόπησε».

Η νύχτα τελείωσε με τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο και, αργότερα, στο Φρουροδικείο όπου υπέβαλαν την καταγγελία, και με τον Ράφα Μιρ και τον φίλο του στο κελί της Διοίκησης της Βαλένθια, όπου συνεχίζουν να κρατούνται μέχρι να μεταφερθούν στο Δικαιοσύνη.

Ήταν «συναινετικό σεξ»

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει επίσης στην εκπομπή ότι η υπεράσπιση των κατηγορουμένων αρνείται ότι επρόκειτο για βιασμό και παραμένει σταθερή ότι ήταν «συναινετικό σεξ». Μάλιστα, τονίζει ότι οι γυναίκες πήγαν οικειοθελώς στο σπίτι του Ράφα Μιρ και ότι πέρασε πολύς χρόνος από τα γεγονότα που αναφέρθηκαν και την καταγγελία.