Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε χθες βράδυ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο, ότι ο Τιμπό Κουρτουά αγωνίστηκε με ενοχλήσεις κατά το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μην κρύβοντας τον προβληματισμό του.

Ο Τιμπό Κουρτουά
AP

Τα γεγονότα τον δικαίωσαν, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί ο Βέλγος τερματοφύλακας έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό απαγωγό. Ο βασικός γκολκίπερ των «μερένγκες» θα αρχίσει θεραπείες και είναι σίγουρο ότι θα χάσει τα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τη Λιλ στη Γαλλία για το Champions League και με τη Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το πρόβλημα του Κουρτουά θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να ξεπεραστεί πλήρως. Μάλιστα, η πρώτη εβδομάδα μετά τη διακοπή αναμένται ιδιαίτερα δύσκολη για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι θα ταξιδέψουν αρχικά στο Βίγκο για την αναμέτρηση με τη Θέλτα, εν συνεχεία θα υποδεχθούν τη Ντόρτμουντ στο Champions League και στις 26/10 θα φιλοξενήσουν την Μπαρτσελόνα στο πρώτο "clasico" της σεζόν.

Παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης
AP