Στην Μπαρτσελόνα ανήκει εδώ και μικρό διάστημα ο Βόιτσεχ Σέζνι, για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Τερ Στέγκεν, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν επειδή καπνίζει.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, μιλώντας στη «Mundo Deportivo», είπε ότι το κάπνισμα δεν έχει επηρεάσει σε καμία περίπτωση την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο με Άρσεναλ, Ρόμα και Γιουβέντους.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι
ΑP/Joan Monfort

«Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζω στην προσωπική μου ζωή και δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω. Δεν επηρεάζει και δουλεύω δυο φορές πιο σκληρά για να πετύχω στο γήπεδο. Δεν καπνίζω επίσης μπροστά σε παιδιά, οπότε δεν δίνω το κακό παράδειγμα. Μερικές φορές κάποιοι με βγάζουν φωτογραφίες ενώ κρύβονται πίσω από δέντρα, οπότε δεν μπορώ να τους δω.

Δεν είναι δική μου ευθύνη. Προσπαθώ να το κρύψω και να μην το δείχνω στον κόσμο. Αλλά αν κάποιος νομίζει ότι θα αλλάξω τον τρόπο που ζω, μπορεί να το ξανασκεφτεί γιατί είμαι αυτός που είμαι. Είμαι έτσι όλη μου τη ζωή και αυτά τα πράγματα δεν είναι δουλειά κανενός. Θέλω να κριθώ ως τερματοφύλακας και όχι για ιστορίες που δεν ασχολείται κανείς», δήλωσε ο 34χρονος Σέζνι.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι
AP/Czarek Sokolowski