Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κιλιάν Μπαπέ πραγματοποίησε την πιό... απογοητευτική εμφάνιση του με τα «χρώματα» της Ρεάλ Μαδρίτης. Και... βρήκε να το κάνει στον πλέον σημαντικό -από πλευράς γοήτρου- αγώνα των Μαδριλένων, που είναι πέραν πάσης αμφιβολίας το Clasico. Και ειδικά όταν αυτό συμβαίνει μέσα στην Μαδρίτη με τους Καταλανούς της Μπαρτσελόνα να κάνουν... περίπατο και να συντρίβουν την «βασίλισσα» με 4-0.

O Κιλιάν Εμπαπέ
AP

Χαρακτηριστικό της... ανυπαρξίας του Μπαπέ, είναι το γεγονός ότι ο Γάλλος επιθετικός, τελείωσε το ντέρμπι χωρίς να σκοράρει, χωρίς ασίστ, χωρίς δημιουργία για τους συμπαίκτες του, ενώ «συνελήφθη» οκτώ (!) φορές σε θέση οφσάιντ. 

Εμφάνιση που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη κριτική από τον Τύπο της Ισπανίας. Μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν... εκτενώς στην απογοητευτική παρουσία του Μπαπέ, είναι και ο σύμβουλος και οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόμας Ροντσέρο, ο οποίος μίλησε στο μικρόφωνο του «Cadena SER»: «Αρχίζουμε να μετανιώνουμε για την περυσινή ομάδα, η οποία είχε λιγότερη αίγλη, αλλά ήταν πιο σοβαρή και αφοσιωμένη. Ο Μπαπέ είχε 2 ή 3 ευκαιρίες και δεν σκόραρε. Συνεχίζει να του λείπει το γκολ. Ο Χοσέλου ήταν πιο αποτελεσματικός από αυτόν. Ο Μπαπέ δεν ήλθε στην Μαδρίτη για αυτό. Ή θα αλλάξεις ή θα αρχίσεις να κατανοείς ότι αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και όχι η Παρί Σεν Ζερμέν». 

Σε ανάλογο ύφος, μίλησε και ο συνάδελφός του, Αλφρέδο Ρελάνιο: «Εχασε μεγάλες ευκαιρίες. Σκόραρε μόνο όταν ήταν οφσάιντ. Είναι ένα βράδυ που θα μπορούσε να τον πληγώσει».

O Κιλιάν Εμπαπέ
AP