La Liga: Η Μπέτις νίκησε τελευταία φορά την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Φεβρουάριο του 2019 (1-0) και εκείνο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο ματς της 11ης αγωνιστικής άνοιξε το σκορ γρήγορα με αυτογκόλ του Χιμένες (4′) μετά από γύρισμα του Άμπντε που ήταν και ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Είχε χαμένο τετ-α-τετ (15′), δοκάρι (27′) και ήταν συνεχές πρόβλημα για την άμυνα της Ατλέτικο. Το μόνο θετικό για τον Σιμεόνε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι το σκορ έμεινε μόνο στο 1-0.

Οι αλλαγές του Σιμεόνε στο ημίχρονο βελτίωσαν την Ατλέτικο που ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε με Γκριζμάν (49′) και Άλβαρες (52′) αλλά την μεγάλη ευκαιρία την έχασε η Μπέτις με το δοκάρι του Φορνάλς (65′).

Ο Σιμεόνε έριξε στο ματς τον Κορέα που μόνος του έκανε ότι δεν έκανε η Ατλέτικο σε όλο το ματς. Είχε δύο δοκάρια (80′, 84′) και άλλη μια μεγάλη ευκαιρία (86′).

Το ματς ολοκληρώθηκε και η Μπέτις νίκησε για πρώτη φορά την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον Φλεβάρη του 2019, όπως και τότε, με το ίδιο σκορ.

Μπέτις: Ρ. Σίλβα – Ρούιμπαλ (90+ Σαμπαλί), Μπάρτρα, Γιορέντε, Περό – Αλτιμίρα, Τζόνι, Φορνάλς, Άμπντε (90+ Λοσάδα) – Άβιλα (77′ Ντιαό), Ρόκε

Ατλέτικο Μαδρ.: Όμπλακ – Βιτσέλ, Χιμένες, Ρεϊνίλντο (46′ Γκαλάν) – Μολίνα, Ντε Πολ (84′ Λεμάρ), Κόκε, Γκάλαγκερ (46′ Σούρλοτ), Λίνο (70′ Τζουλιάνο) – Γκριζμάν (70′ Κορέα), Άλβαρες