Πολλοί είναι οι τριγμοί στο "στρατόπεδο" της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της από την Άρσεναλ, με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι να φαίνεται πως δεν θα συνεχιστεί στον πάγκο της Βασίλισσας και την επόμενη σεζόν. Έτσι και αλλιώς, από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε τεράστια φημολογία ότι θα αποτελέσει παρελθόν ανεξαρτήτως έκβασης της χρονιάς, με το όνομα του 65χρονου Ιταλού τεχνικού να συνδέεται με την Εθνική Βραζιλίας για το καλοκαίρι του 2025.
Μετά την ήττα από την Άρσεναλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέο και τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη, φαίνεται πως το "αντίο" του Ιταλού προπονητή είναι πιο κοντά από ποτέ. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του "Ντον Κάρλο" μετά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Χαρακτηριστικά, το πρωτοσέλιδο της "Marca", το οποίο αναφέρεται στην εμφάνιση της Ρεάλ απέναντι στην αγγλική ομάδα, γράφει για "φιάσκο". Επιπλέον, καταλανικά μέσα ήδη έχουν αρχίσει να γράφουν για το διάδοχο του Αντσελότι στον πάγκο των Μερένγκες.
Μάλιστα, η "Sport" έριξε... βόμβα μεγατώνων! Επικαλούμενη βραζιλιάνικο δημοσίευμα, ο Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Μερένγκες με σκοπό να αναλάβει τα "ηνία" της ομάδας. Το ρεπορτάζ από την Βραζιλία αναφέρει πως ο Γερμανός πρώην προπονητής της Λίβερπουλ σκέφτεται να παραιτηθεί από το ρόλο που έχει στις ομάδες του ομίλου "Red Bull" και να επιστρέψει στους πάγκους είτε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είτε της Εθνικής Βραζιλίας.
Επιπλέον, φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος μακριά από την προπονητική και πως δεν ευχαριστιέται το καινούργιο ρόλο που έχει αναλάβει και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να σπάσει το συμβόλαιο με τη "Red Bull" που του εξασφαλίζει 12 εκατομμύρια τον χρόνο.
Οι Μαδριλένοι εξετάζουν επίσης και την περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς ο Αλόνσο αποτελεί θρύλο της Βασίλισσας και αρέσει πολύ στον Ισπανό μεγαλοεπιχειρηματία. Επιπλέον, μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός για τον παγκο της εθνικής Βραζιλίας, η οποία θέλει ένα μεγάλο όνομα να προπονήσει την ομάδα ενόψει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τον Κάρλο Αντσελότι, Ζόρζε Ζεσούς και Γιούργκεν Κλοπ να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.
Bombazo: ¡Klopp acepta negociar con el Madrid!https://t.co/W4YhVnUSw1
— Diario SPORT (@sport) April 17, 2025