Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πιο σύντομη μεταγραφή στην ιστορία: Δύο φορές δανεικός σε 7 μέρες επειδή δεν είχε "διάθεση να παίξει"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-02 17:08:00

Η πιο σύντομη μεταγραφή στην ιστορία: Δύο φορές δανεικός σε 7 μέρες επειδή δεν είχε "διάθεση να παίξει"

Sportdog Team
Η πιο σύντομη μεταγραφή στην ιστορία: Δύο φορές δανεικός σε 7 μέρες επειδή δεν είχε "διάθεση να παίξει"

Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Ο Αγιούμπ Αμραουί έγραψε ιστορία ως η πιο σύντομη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην ιστορία, αφού δόθηκε δανεικός σε δύο ομάδες σε μια εβδομάδα επειδή δεν είχε «διάθεση να παίξει».

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής πήγε δανεικός στη Νανσί από τη Νις και την Πέμπτη έκλεισε ο δανεισμός του στην Αμιάν. Ο 19χρονος σε λιγότερο από μια εβδομάδα κατάλαβε πως δεν είχε διάθεση να παίξει για τη Νανσί και ζήτησε να αποχωρήσει.

Μάλιστα, η γαλλική ομάδα με ανακοίνωση της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον αριστερό μπακ. «Ο σύλλογος πήρε την απόφαση να απολύσει έναν παίκτη που δεν έχει δείξει καμία επιθυμία να παραμείνει», ανέφερε το μήνυμα του συλλόγου.

Αυτή την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, η Αμιάν ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον πρωταθλητή CAN κάτω των 23 ετών με το Μαρόκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Αμιάν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και είναι μία από τις υποψήφιες για άνοδο στη Ligue 1. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags