Facebook Pixel Παρί - Ρεμς: Κι άλλη γκέλα ελλείψει Εμπαπέ! (Hls)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 16:22:00

Κι άλλη γκέλα για την Παρί, αυτή τη φορά με τη Ρεμς - Πάλι στον πάγκο ο Εμπαπέ! (Hls)

Sportdog Team

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση, με τον Κίλιαν Εμπαπέ να μη χρησιμοποιείται στο βασικό σχήμα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ''γκέλαρε'' για ακόμη ένα παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Ρεμς. Στο ματς αυτό έκανε... γκελ η απουσία του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και ''επιστρατεύτηκε'' στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Λουίς Ενρίκε. Παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, οι Παριζιάνοι παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή, βρισκόμενοι στο +10 από τη 2η Μπρεστ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, μιας και κυνηγούσαν στο σκορ μόλις από το 7ο λεπτό ύστερα από το γκολ του Μουνέτσι. Η Παρί, πάντως, αντεπιτέθηκε και γύρισε τούμπα το ματς σε δύο λεπτά. Στο 17' το αυτογκόλ του Αμπελαμίντ έφερε το ματς στα ίσα και στο 19' ο Γκονσάλο Ράμος έγραψε το 2-1. Η Ρεμς αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντιακιτέ λίγο πριν την εκπνοή του δεύτερου μέρους.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ μπήκε στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό και έδωσε πνοή στην ομάδα του, όμως ο Γάλλος έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 84' και το 90' και η Παρί αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη νέα ισοπαλία.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags