Facebook Pixel Τρομερό τρολάρισμα! Η Λιλ θα υποδεχθεί τον Αζάρ με... μπέργκερ και μπύρα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 18:14:00

Τρομερό τρολάρισμα! Η Λιλ θα υποδεχθεί τον Αζάρ με... μπέργκερ και μπύρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό τρολάρισμα! Η Λιλ θα υποδεχθεί τον Αζάρ με... μπέργκερ και μπύρα (ΦΩΤΟ)

Ο Βέλγος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα τιμηθεί από τη γαλλική ομάδα, με την οποία έγραψε... ιστορία, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου βρήκαν έναν περίεργο... τρόπο για να το κάνουν.

Εντέν Αζάρ: Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε πριν λίγο καιρό ο Βέλγος ο οποίος όμως την Κυριακή (10/3) θα τιμηθεί από τη Λιλ, μιας και εκεί έγραψε... ιστορία, με τον σύλλογο να έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την τελετή, έχοντας αρκετή όρεξη για... τρολάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα η Λιλ αναμένεται να μοιράσει στον κόσμο ποτήρια μπίρας με φωτογραφία του Αζάρ, αλλά και ειδικά μπέργκερ με το όνομά του και τη φανέλα του, με τον 33χρονο να είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας και να έχει αγωνιστεί με αυτή από το 2007 μέχρι το 2012 έχοντας κατακτήσει το νταμπ το 2011, ενώ σε 194 εμφανίσεις σκόραρε 50 γκολ και μοίρασε 53 ασίστ.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η Λιλ έχει αποφασίσει επίσης να δώσει το όνομα του Εντέν Αζάρ στο προπονητικό της κέντρο, κάτι που δείχνει πόσο εκτιμά την παρουσία του στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για Τσιλούλη, ΑΕΚ και Λαμία: "Είναι ντροπή! Υπουργοί κάνουν πως δεν βλέπουν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags