Facebook Pixel Το αποφάσισαν στην Παρί! "Αυτός ο διάδοχος του Εμπάπε..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 02:09:00

Το αποφάσισαν στην Παρί! "Αυτός ο διάδοχος του Εμπάπε..." - Δίνει πάνω από 90 εκατομμύρια

Sportdog Team
Το αποφάσισαν στην Παρί! "Αυτός ο διάδοχος του Εμπάπε..." - Δίνει πάνω από 90 εκατομμύρια

Η γαλλική ομάδα προετοιμάζεται για τη ζωή χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ και όπως αναφέρει γνωστό Μέσο φαίνεται ότι έχει βρει στο πρόσωπο γνωστού ποδοσφαιριστή τον αντικαταστάτη του.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να έχουμε το προσεχές καλοκαίρι, μιας και η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ, με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η έλευση του Νταν Ασγουορθ, από τη Νιούκαστλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή θα φέρουν αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα Manchester Evening News ο Ασγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από τους Κόκκινους Διαβόλους συνολικά 21 παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάρκους Ράσφορντ.

Κάπου εκεί έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η Daily Mirror σημειώνει ότι η γαλλική ομάδα ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ το καλοκαίρι και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του και να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… λάθος της ΑΕΚ με Πάλμα - Τον θέλει κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - "Μεταγραφή 10-15 εκατομμυρίων"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags