Facebook Pixel Χαμός στην Παρί! Ο Εμπαπέ έβρισε τον Λουίς Ενρίκε όταν τον έκανε αλλαγή
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 18:38:00

Χαμός στην Παρί! Ο Εμπαπέ έβρισε τον Λουίς Ενρίκε όταν τον έκανε αλλαγή

Sportdog Team

Καζάνι που... βράζει, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τίτλο, είναι η γαλλική ομάδα, με τις σχέσεις μεταξύ Κιλιάν Εμπαπέ και του Ισπανού τεχνικού να βαδίζουν στα... άκρα.

Παρί Σεν Ζερμέν: Η ομάδα του Παρισιού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στο ντέρμπι του Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ, όταν στο 64' ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να περάσει εκτός αγώνα τον Κιλιάν Εμπαπέ, απόφαση που φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ τον Γάλλο, μιας και αποχώρησε εκτός αγωνιστικού χώρου με αρκετά νεύρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ootmercato, καθώς κατευθυνόταν προς τη φυσούνα έβρισε τον Ενρίκε, αποκαλώντας τον "μ@λ@κ@", με τον Ισπανό τεχνικός να δέχεται ερώτηση για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα στην Μασσαλία, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει το περιστατικό.

"Δεν είδα τίποτα. Τίποτα απολύτως. Ήταν στεναχωρημένος όταν έφυγε; Για ποιον λόγο; Είναι η ίδια μουσική κάθε εβδομάδα. Είναι τόσο βαρετό. Είμαι ο προπονητής. Παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα. Θα κάνω το ίδιο μέχρι την τελευταία μου μέρα στο Παρίσι. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω την καλύτερη λύση για την ομάδα μου. Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι έχω δίκιο", είπε ο Λουίς Ενρίκε μετά το Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags