Στη Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει πια ο Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά σε δηλώσεις του την Τρίτη (4/6)… έσταξε φαρμάκι για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος άσος μίλησε για ανθρώπους που ήθελαν να του κόψουν την μπάλα και είπε σχετικά: «Θα ήταν κρίμα να έλεγα ότι ήμουν δυστυχισμένος στην Παρί, γιατί τώρα έχω τη νέα μου ομάδα. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι και πράγματα που με έκαναν δυστυχισμένο.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν μου είπαν ευθέως και με βίαιο τρόπο πως δεν θα έπαιζα σε όλη τη σεζόν από τη στιγμή που δεν ανανέωνα. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης, φρόντισε να αποθεώσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορείτε να δείτε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και ένας χαρούμενος παίκτης μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Θα παίξω για την ομάδα των ονείρων μου. Θα είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αισθάνομαι ελεύθερος. Έρχομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλή ταπεινότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ. Με εμπιστευόταν από την πρώτη μέρα.

Ένας παίκτης που είναι χαρούμενος έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει καλά από έναν που είναι δυστυχισμένος. Αλλά δεν είναι επειδή χαμογελώ ότι θα κερδίσω αγώνες. Πρέπει να κάνω αρκετή δουλειά».