Ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά έχει κάνει ένα βήμα μπροστά φέτος και ηγείται της επίθεσης της ομάδας του Παρισιού στην αρχή της σεζόν.

Ο νεαρός Γάλλος εξτρέμ φαίνεται πως... ξεδέθηκε μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ήταν ένα σκληρό... πλήγμα για την Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο σημερινός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο πραγματικός ηγέτης της επίθεσης του Παρισιού και άφησε στη γαλλική πρωτεύουσα θεαματικά ρεκόρ σκοραρίσματος που είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν.

Λύση εκ των έσω

Για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπαπέ, η διοίκηση της Παρί μαζί με τον προπονητή, Λουίς Ενρίκε, αποφάσισαν να μην πάνε στην αγορά για να υπογράψουν ένα νέο αστέρι, αλλά επέλεξαν να δώσουν λεπτά και εμπιστοσύνη στους επιθετικούς που είχαν ήδη στην ομάδα.

Αν και έχουν διεξαχθεί μόνο τρεις αγωνιστικές της Ligue 1, όλα δείχνουν ότι αυτή η απόφαση είναι σοφή. Η παριζιάνικη ομάδα έχει παρουσιάσει μια βελτιωμένη έκδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και είναι μια μηχανή σκοραρίσματος έχοντας ήδη 13 γκολ σε τρία παιχνίδια.

Ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι ο Μπαρκολά. Ο 22χρονος εξτρέμ, έχει καθιερωθεί ως βασικός στην αριστερή πτέρυγα και με τις εμφανίσεις του έχει δείξει ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Ασταμάτητος...

Είναι ασταμάτητος στο 1 vs 1 και σε τρία παιχνίδια έχει ήδη σκοράρει τέσσερα γκολ, μόλις ένα λιγότερο από όλα αυτά που σημείωσε την περασμένη σεζόν. Εκτός από μερικά σπουδαία νούμερα στο σκοράρισμα, το συναίσθημα με τον Μπράντλεϊ Μπαρκόλα είναι αυτό ενός παίκτη που είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει και που έπρεπε να αισθάνεται αδιαμφισβήτητος για να δώσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.