Γερά μπλεξίματα με τη γαλλική δικαιοσύνη έχει ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού μιας νεαρής κοπέλας και ήδη η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 34χρονος φορ, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ και πως «ελπίζει να βρει τη λύση γι’ αυτό το πρόβλημα, είναι κάτι που δουλεύει με ειδικό ψυχολόγο».

Την ίδια στιγμή, η μία από τις δύο κατηγόρους αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τη βραδιά του περιστατικού, υποστηρίζοντας ότι ο Μπεν Γεντέρ ήταν στο αυτοκίνητό του κρατώντας ένα μπουκάλι ουίσκι και σταμάτησε μπροστά στην παρέα της 19χρονης, τότε, κοπέλας. Την κοίταξε έντονα, την κάλεσε να μπει στο αυτοκίνητο μαζί με έναν φίλο της, οι δυο τους μπήκαν στο όχημα και ο γνωστός παίκτης οδήγησε μέχρι να φτάσει σε ένα άδειο υπόγειο πάρκινγκ, διατάζοντας τον δεύτερο άνδρα να βγει από το αμάξι.

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ
ΑP/Luis Vieira

«Τότε, έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στους μηρούς της και προσπάθησες να τη φιλήσεις. Σου είπε πως δεν ενδιαφέρεται κι εσύ δεν την άφησες να φύγει. Βρέθηκε κλεισμένη στο αμάξι κι εσύ προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της», είπε η εισαγγελέας.

Εντέλει, η 19χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να κρυφτεί πίσω από έναν κάδο, βρίσκοντας καταφύγιο εντέλει σε ένα κοντινό σπίτι μιας φίλης της.

Μάρτυρες της υπόθεσης, από την πλευρά τους, κατέθεσαν ότι ο Μπεν Γεντέρ φαινόταν «μεθυσμένος και επιθετικός» στο όχημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συλληφθεί πολλές φορές να οδηγά υπό την επήρεια αλκοόλ κι ενώ είναι ανοικτή και άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.