Ο Γάλλος μέσος, Αντριέν Ραμπιό συνδέθηκε με κορυφαίους συλλόγους στην Πρέμιερ Λιγκ και την LaLiga κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού αποφάσισε να φύγει από τη Γιουβέντους. Τελικά, κατέληξε στη γαλλική Μαρσέιγ, αφού δεν βρέθηκε καλύτερος σύλλογος να πηγαίνει στη μητέρα του Βερόνικα.

Ο Ράμπιο βρισκόταν σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν από αυτό με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε τον ήθελε πολύ, ο σύλλογος δεν γλίτωσε τα χρήματα, αλλά μετά μπήκε εμπόδιο η μαμά!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, η μητέρα Βερόνικα «έστρεψε» στους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας σε δύο συναντήσεις ποια θέση και πόσο πρέπει να παίζει ο γιος της. Μετά τη δεύτερη συνάντηση, οι άνθρωποι της Ατλέτικο απλώς σταμάτησαν κάθε περαιτέρω επαφή.

«Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης στα τέλη Ιουλίου και μου είπε: «Είχα δύο συζητήσεις με τη μητέρα και αμέσως σταμάτησα την επαφή γιατί μου εξηγούσε πού πρέπει να παίξει ο γιος της. Είναι αφόρητο", είπε ο μάνατζερ Μπρούνο Σατέν στο RMC Sport..