Ο Πέκερμαν αναμένεται να χρησιμοποιήσει μία διάταξη με δύο καθαρούς ανασταλτικούς μέσους, τους Σάντσες - Αγκιλάρ, δύο φορ και από δύο επιθετικογενείς παίκτες σε κάθε πλευρά. Ενα 4-4-2 με τον βαρύ αλλά τεχνίτη Γκουτιέρες να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Μπάκα.

Θα πρέπει να λειτουργήσει πολύ άσχημα το κέντρο της Εθνικής μας για να δεχθεί φάσεις από τους Σάντσες, Αγκιλάρ. Με τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι Κολομβιανοί αν αμυνθούμε σωστά είναι εύκολο να απομονώσουμε τους Μπάκα, Γκουτιέρες.

Ο Μπάκα μπορεί να έκανε πολύ καλή χρονιά στη Σεβίλλη, αλλά είναι φορ που δεν μπορεί να φτιάξει από μόνος του συνθήκες για να απειλήσει και χρειάζεται οι υπόλοιποι να δημιουργήσουν γι' αυτόν.

Το κομμάτι της δημιουργίας θα αναλάβει ο Ροντρίγκες. Ο δημιουργός της Μονακό έχει πίσω του μία εκπληκτική σεζόν με 12 ασίστ -πρώτος στο Σαμπιονά- και 9 τέρματα.

Ο Πέκερμαν τον ξεκινάει στα αριστερά αλλά είναι βέβαιο πως θα συγκλίνει για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας του. Ο Μανιάτης σίγουρα θα γνωρίζει πως συχνά θα κινείται στον δικό του χώρο.

Αν οι Κολομβιανοί μπορούν να βγάλουν ταχύτητα, αυτό είναι ικανό να συμβεί από τα άκρα. Χρειάζεται προσοχή στα overlap του Αρμέρο στην πλάτη του Ροντρίγκες αλλά κυρίως στην ταχύτητα του Γκουτιέρες.

Η Κολομβία μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τη φάση που συνήθως εκθέτει τον Χολέμπας. Δηλαδή στόχευση στο τρέξιμο του εξτρέμ στην πλάτη του.

Ο Γκουαρδάδο είναι σαΐτα. Ο Χολέμπας θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος στην αντιμετώπισή του, να έχει στον νου τις διαγώνιες πάσες που μπορεί να βγάλει ο Ροντρίγκες αλλά και ο Γκουτιέρες στην πλάτη του.

Φυσικά θα χρειαστεί και ο εσωτερικός μέσος και ο Σαμαράς να μην του αφήνουν χώρους. Αν το αμυντικό σχέδιο βγει, υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση πάνω στον Γέπες.

Πηγή: Goal