Το κλίμα φάνηκε από το 2-0 των Κολομβιανών, όταν πήρα φωτιά τα Social Μedia, με σχόλια κατά της Ελλάδας, τα οποία ξεπερνούσαν τα όρια της απλής κριτικής και άγγιζαν την εμπάθεια. Η κορύφωση ήρθε με το σφύριγμα της λήξης, όταν αρκετοί άρχισαν να στάζουν τη χολή τους, με όχι και τόσο κομψό τρόπο κατά της Εθνικής.

Δεν αναθεματίζω την κριτική, ούτε πιστεύω ότι οι διεθνείς πρέπει να είναι στο απυρόβλητο. Άλλο αυτό, όμως κι άλλο τα ειρωνικά και τα γεμάτα κακία σχόλια που άρχισαν να πέφτουν βροχή για την Ελλάδα πριν καν τελειώσει το ματς, από κάποιους που αδυνατώ να καταλάβω τι κουβαλούν μέσα στο κεφάλι τους.

Πιστεύω ότι είναι δύο κατηγορίες ανθρώπων. Η πρώτη και μεγαλύτερη, αφορά αυτούς που ξέρουν τα πάντα, έχουν άποψη για όλα και φυσικά στη ζωή τους δεν κάνουν ποτέ λάθη και με τη γκέλα της Εθνικής βρήκαν την ευκαιρία να κατακεραυνώσουν τον Σάντος και τους παίκτες του. Η δεύτερη κατηγορία σχετίζεται με όσους - ούτως ή άλλως - δεν γουστάρουν την Εθνική και περίμεναν στη γωνία, για να βγουν και τα να χώσουν!

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr