Οπως ήρθαν τα πράγματα ο Σάντος δεν μπορεί να κάνει λάθος και θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή τριάδα στο κέντρο. Το όπλο μας απέναντι στην Ακτή θα είναι οι Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ.

Σίγουρα δεν θα έχουν εύκολη αποστολή και θα τα βάλουν με θηρία. Με τους Τιοτέ, Ντιέ, Τουρέ θα πρέπει να δώσουν μάχες. Το καλό όμως είναι πως τουλάχιστον μέχρι σήμερα ο Γιάγια δεν κάνει σπουδαίο τουρνουά, ο Ντιέ είναι κακός και κάνει πολλά και εύκολα λάθη και ο Τιοτέ που συμμαζεύει την κατάσταση δεν λειτουργεί δημιουργικά.

Σίγουρα αν η κρισιμότητα του παιχνιδιού κάνει τον Τουρέ να ανεβάσει ρυθμούς μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Η ελπίδα είναι να καταφέρουν οι Καραγκούνης, Κονέ, Μανιάτης να μη φτάνει η μπάλα εύκολα στον Τουρέ αλλά και στους Ζερβινιό, Ντρογκμπά.

Είναι ευχάριστο για την Εθνική μας που θα λείψει ο Ζοκορά. Μιλάμε για την ισχυρή προσωπικότητα της άμυνας, που προστατεύει την ομάδα του Λαμουσί από τα λάθη του παρτενέρ του Μπαμπά. Το δίδυμο Μπαμπά - Κόλο Τουρέ μπορεί εύκολα να κάνει το αβίαστο λάθος ή να προκαλέσει πανικό και να χαλάσει τη λειτουργία της άμυνας της Ακτής.

Είναι σημαντικό να βρούμε διαστήματα που θα μπορέσουμε να βγάλουμε παγίδες ψηλά και να τους πιέσουμε στο κέντρο άμυνας. Οπως να κρατήσει επιτέλους μπάλα ο παίκτης που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Περιμένω επειδή έχοντας τους Κονέ, Καραγκούνη εσωτερικούς χαφ, ότι θα είναι πιο εύκολο να πάρουν την μπάλα στην κίνηση τους οι δύο ακραίοι μας.

Ελπίζω να πάρουμε το πρώτο γεμάτο παιχνίδι από τους δύο παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αν μάλιστα ο Σάντος επιλέξει τον Χριστοδουλόπουλο για τα άκρα και τον Σαμαρά για την κορυφή, τότε θα ανεβάσουμε το επίπεδο δημιουργίας στο παιχνίδι μας.

Εύχομαι πάντως να μην οδηγήσει η αδυναμία του Χολέμπας τον Λαμουσί να φέρει από την πλευρά του τον Ζερβινιό. Ο Τοροσίδης μπορεί να δώσει τη μάχη του με το όπλο των αντιπάλων μας. Για τον Χοσέ δεν ξέρω...

Πηγή: Goal