Facebook Pixel Νίκολα Πέκοβιτς: Απίστευτη αποκάλυψη για Πέκοβιτς - Υπέστη έμφραγμα πριν λίγο καιρό
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 07:49:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Πέκοβιτς - Υπέστη έμφραγμα πριν λίγο καιρό

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Πέκοβιτς - Υπέστη έμφραγμα πριν λίγο καιρό

Σε μια αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν προχώρησε γνωστό Μέσο σύμφωνα με το οποίο ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου υπέστη έμφραγμα πριν λίγο καιρό.

Νίκολα Πέκοβιτς: "Βόμβα" από την σερβική ιστοσελίδα Telegraf σύμφωνα με την οποία ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου υπέστη έμφραγμα πριν από δύο μήνες, κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Παθήσεων «Dedinje».

«Πριν από ενάμιση ή δυο μήνες, ο Νίκολα ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ελαφρή έμφραγμα! Αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε αρκετές ημέρες στην κλινική όπου υποβλήθηκε σε πρόσθετες εξετάσεις. Ο Νίκολα νιώθει καλά μετά από όλα αυτά.

Ζει εντελώς φυσιολογικά. Είναι προφανές ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά τον τελευταίο καιρό... Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά τώρα», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Νίκολα Πέκοβιτς που ακολούθησε την αποστολή του Μαυροβουνίου στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβούνται το ΟΑΚΑ στην Μπράγκα - "Έχει την πείρα, αλλά περιμένουν ότι… - Θα χτυπήσει τον ΠΑΟ με Μπρούμα"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags