Facebook Pixel Αυστραλία - Γερμανία: Πήρε τη ματσάρα κόντρα στην Αυστραλία με επικό Σρέντερ η Γερμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 13:38:00

Πήρε τη ματσάρα κόντρα στην Αυστραλία με επικό Σρέντερ η Γερμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Με τον Ντένις Σρέντερ να πετυχαίνει 30 πόντους η Γερμανία νίκησε 85-82 τους Αυστραλούς ύστερα από τρομερό παιχνίδι και εκτός απροόπτου θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου της.

Σε ένα απίστευτο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε η Γερμανία κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας με 85-82. Με τον Σρέντερ να κάνει… «όργια» με 30 πόντους και 8 ασίστ τα «παντσερ» πήραν μια σημαντική νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα τους δώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Για την Αυστραλία ξεχώρισε ο συνήθης ύποπτος Πατ Μιλς που έκανε ότι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ με τα δυο λάθη του στα τελευταία λεπτά να αποδεικνύονται καθοριστικά.

Φουριόζα Γερμανία και… «όργια» του Μιλς

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα από την Γερμανία με σερί 8-0 στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή της Αυστραλίας, Μπράιν Γκουριάν να πάρει τάιμ-άουτ, προκείμενου να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά γρήγορος με τον Μπόνγκα της Γερμανίας να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τον αγώνα με 7 πόντους. Ο Παρ Μιλς πήρε την μπαγκέτα του ενορχηστρωτή στο σκοράρισμα για την Αυστραλία σημειώνοντας 13 συνεχομένους προσωπικούς πόντους για το 13-16 στο 6’ με 3/3 τρίποντα. Oι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με την πρώτη περίοδο να τελειώνει 25-24 υπερ της Αυστραλίας.

«Μάχη» ανάμεσα σε Μιλς και Σρέντερ

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα την αμφίρροπο στην συνέχεια του. Η Γερμανία αντέδρασε, κυρίως με κάποιές ενέργειες το Λο, ο οποίος σημείωσε 7 πόντους στην δεύτερη περίοδο και έδωσε στην ομάδα του ένα μικρό προβάδισμα (30-36 στο 5’). Η αναμέτρηση εξελισσόταν σε μια «μάχη» ανάμεσα στο Μιλς και τον Σρέντερ με του δυο παίκτες να έχουν στο 6ο λεπτό 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ο Γκίντι έδωσε κάποιες λύσεις για την ομάδα της Ωκεάνιας με την Γερμανία να ολοκληρώνει το πρώτο ημίχρονο στο +5 (44-49).

Ανατροπή με… Έξουμ και μικρό προβάδισμα για την Αυστραλία

Η Γερμανία διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (51-54 στο 3’). Το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο συναρπαστικό με την Αυστραλία να περνάει μπροστά με ένα τρίποντο του Ριθ και ένα κάρφωμα του Γκίντι (58-57 στο 5’). Ο Σρέντερ συνέχιζε τα «μαγικά» του φτάνοντας τους 23 πόντους, με τον Έξουμ να απαντά με δικό του σερί 5-0 δίνοντας προβάδισμα 4 πόντων για την ομάδα του (63-59 στο 8’). Η αστοχία κυριάρχησε στα τελευταία δυο λεπτά της περιόδου με το δεκάλεπτο να κλείνει στο +4 για τους «Μπούμερς» (66-62).

Σερί 10-0 από την Γερμανία και συναρπαστικό φινάλε

Η Γερμανία μπήκε πολύ δυναμικά και με ένα σερί 10-0 πέρασε μπροστά με 6 πόντους (66-72 στο 2’) με τον Λο να ηγείται της προσπάθειας. Η Αυστραλία ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καλά στην 4η περίοδο με διαδοχικές άστοχες επιθέσεις. Με δυο βολές του Κουκς οι «Μπούμερς» μείωσαν στο πόντο (73-74 στο 6’) με τον Τάις να απαντά με ένα κάρφωμα για το 73-76. Ο Κουκς μείωσε ξανά την διαφορά στον έναν πόντο 75-76 στο 7’ με τον Λο να απαντά με ένα απίθανο τρίποντο με ταμπλό δίνοντας προβάδισμα 4 πόντων στην Γερμανία πριν απαντήσει ο Μιλς με ένα λει-άπ για το 77-79. Ο Γκίντι με καλάθι του ισοφάρισε τον αγώνα (79-79 στο 8’) με τα τελευταία δυο λεπτά να είναι συναρπαστικά. Ο Σρέντερ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (81-83) με τον Γκίντι να έχει 1/2 βολές και τον Σρέντερ να κάνει λάθος στην συνέχεια. Ο Μιλς έκανε το λάθος με την Αυστραλία να κάνει αμέσως φάουλ με 4.7 δευτερόλεπτα να απομένουν ακόμα. Ο Λο με λει-απ έκανε το 82-85 τελειώνοντας τον αγώνα με τους Αυστραλούς να διαμαρτύρονται για φάουλ στον Γκίντι στην τελευταία φάση.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 19-25, 22-13, 16-23

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags