Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ατάκα μέσα από την Εθνική για Θανάση Αντετοκούνμπο - Θα παίξει στον "τελικό" με Νέα Ζηλανδία;
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 16:35:00

Ατάκα μέσα από την Εθνική για Θανάση Αντετοκούνμπο - Θα παίξει στον "τελικό" με Νέα Ζηλανδία;

Sportdog Team

Στην αναμονή για τον Έλληνα άσο εν όψει του αγώνα πρόκρισης.

Ο εκ των βοηθών του Δημήτρη Ιτούδη, Στέφανος Τριαντάφυλλος, μίλησε για την Νέα Ζηλανδία και τα δεδομένα στην υπόθεση του Θανάση Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι ο φόργουορντ των Μπακς θα επανεξεταστεί αύριο, αλλά έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στην αναμέτρηση-τελικό για την Εθνική Ελλάδας.

«Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί αλλά ακόμη δεν ξέρουμε», ήταν η δήλωση του κ. Τριαντάφυλλου για τον Αντετοκούνμπο.

Όσο για το αυριανό (30/8, 15:40) παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Το τρίποντο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά όχι το μοναδικό πρόβλημα. Εμείς πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με το πόσο physical είναι, παίζουν πολύ δυνατά, κάποιες φορές και αντιαθλητικά. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τη σκληράδα και αυτό πιστεύω πως θα μας δώσει το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει από την πρώτη μέρα. Έχουμε τέτοιους παίκτες και επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών, ένας τελικός, όλοι θα δώσουν αυτό το έξτρα που απαιτείται».

Και πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχουν σημεία αναφοράς στις ομάδες, εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε και τον Ντιλέινι στη θέση ‘4’ και τους περιφερειακούς, που είναι πολύ επιθετικοί, όπως και ο Λιάφα που είναι πολύ καλός σουτέρ. Δεν έχει καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ να δώσουμε τελικούς, το παιχνίδι με τις ΗΠΑ δεν ήταν τέτοιο. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τις ΗΠΑ, ασχολούμαστε μόνο με τη Νέα Ζηλανδία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags