Facebook Pixel Μουντομπάσκετ 2023: Ελλάδα-Μαυροβούνιο με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 14:57:00

Μουντομπάσκετ 2023: Ελλάδα-Μαυροβούνιο με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Sportdog Team
Μουντομπάσκετ 2023: Ελλάδα-Μαυροβούνιο με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Τελευταίος αντίπαλος της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 είναι το Μαυροβούνιο και στο Pamestoixima.gr σε περιμένει μια σούπερ προσφορά* για το ματς!

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ 2023 και την ήττα κόντρα στη Λιθουανία, η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής (03/09, 11:40) κόντρα στο Μαυροβούνιo, που θα είναι ο τελευταίος της στις Φιλιππίνες.

Ξεχωρίζει η «μονομαχία» Παπαγιάννη-Βούτσεβιτς

Προσπαθώντας να διατηρήσει τα θετικά στοιχεία της μέχρι τώρα παρουσίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με το μυαλό και στο Προολυμπιακό τουρνουά, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη φιλοδοξεί να πάρει μια νίκη γοήτρου.

Μουντομπάσκετ 2023 με σούπερ προσφορές, ειδικά στοιχήματα & live streaming | 21+

Σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο, δεδομένου ότι και το Μαυροβούνιο δεν διεκδικεί κάτι από τον αγώνα, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μονομαχία του Γιώργου Παπαγιάννη με τον σταρ των Σικάγκο Μπουλς Νίκολα Βούτσεβιτς. Η μονομαχία των δύο ψηλών, θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα κόντρα στον αγώνα γοήτρου.

Σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Η τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ 2023 βρίσκεται στο Pamestoixima.gr με πολλές στοιχηματικές επιλογές, bet builder και live streaming. Επιπλέον, βρίσκεις και σούπερ προσφορά*, η οποία σε περιμένει μέχρι το πρωί της Κυριακής (03/09), για να απολαύσεις τη δράση του αγώνα.

Σούπερ προσφορά* για το Ελλάδα-Μαυροβούνιο | 21+

Tο Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.

Στο Pamestoixima.gr, η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες, live streaming και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags