Facebook Pixel Μπόρισα Σίμανιτς: Συγκλονίζει ο Σίμανιτς μετά την περιπέτεια με την υγεία του - "Ελπίζω να παίξω ξανά μπάσκετ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 04:00:00

Συγκλονίζει ο Σίμανιτς μετά την περιπέτεια με την υγεία του - "Ελπίζω να παίξω ξανά μπάσκετ"

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Σίμανιτς μετά την περιπέτεια με την υγεία του - "Ελπίζω να παίξω ξανά μπάσκετ"

Δηλώσεις έκανε ο Σέρβος μπασκετμπολίστας όπου και ανέφερε που μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά.

Μπόρισα Σίμανιτς: Αισιόδοξος για το μέλλον εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σέρβος μπασκετμπολίστας που έχασε το νεφρό του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Μουντομπάσκετ, λέγοντας ότι ελπίζει να παίξει και πάλι μπάσκετ.

«Νιώθω πολύ καλά. Στην αρχή ήταν λίγο παράξενα, αλλά μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Άρχισα να περπατάω και να τρώω κανονικά, οπότε ελπίζω σε μια γρήγορη ανάρρωση.

Ακόμη δεν ξέρω πολλά, αλλά είναι πιθανό να ξαναπαίξω μπάσκετ. Ξέρω μόνο πως δεν πρέπει να κάνω τίποτα για τρεις μήνες. Μετά θα κάνω κάποιες εξετάσεις και θα ξέρω περισσότερα.

Μετά τις δύο επεμβάσεις που έκανα δεν μπορούσα για πέντε μέρες να κάνω τίποτα. Δεν είχα καν τηλέφωνο. Όταν μπόρεσα να ξαναπιάσω τηλέφωνο, έστειλα μήνυμα στους συμπαίκτες μου και ανέβασα το ηθικό τους. Οι νίκες τους σήμαιναν πολλά για μένα, οπότε ο ένας βοηθούσε τον άλλο. Παρακολουθούσα τις προσπάθειές τους από το κινητό μου», είπε ο Μπόρισα Σίμανιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκολτζής... Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό - Μεταγραφή εκατομμυρίου - Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags