Ο προπονητής των «πολιτών», αφού πρώτα αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενεργητικότητα των Λονδρέζων, ενδεικτικό της εξαιρετικής οικονομικής τους κατάστασης, έσπευσε να βάλει... στη θέση του τον Πορτογάλο, υποστηρίζοντας πως με τις δηλώσεις επιχειρεί να προλάβει την ενδεχόμενη αποτυχία της ομάδας του να επιστρέψει στην κορυφή.

«Ίσως να είναι μικρό... άλογο, αν έτσι πιστεύει ο προπονητής της. Μπορεί να είναι ένα μικρό, αλλά ταυτόχρονα πολύ πλούσιο άλογο! Πρόκειται για την ομάδα που δαπάνησε τα περισσότερα χρήματα την τελευταία δεκαετία, είναι η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα φέτος και είναι η ομάδα που ξόδεψε τα πιο πολλά στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. Επομένως, μικρό άλογο, αλλά πλούσιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός κόουτς και συνέχισε εστιάζοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι:

«Κόντρα σε εμάς, στα δύο παιχνίδια, απέδειξε ότι διαθέτει δυνατή ομάδα με ορισμένους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι είναι ανάμεσα στα φαβορί. Ο Μουρίνιο λέει πως η ομάδα του είναι αουτσάιντερ, επειδή θέλει αν κερδίσει τον τίτλο και πάρει τα εύσημα, ενώ αν χάσει, να μην χρεωθεί την αποτυχία. Αυτός είναι ο τρόπος του. Ο καθένας δρα σύμφωνα με το συμφέρον του».

Ποια όμως είναι η άποψή του για τη μάχη της κορυφής; «Νομίζω ότι θα είναι κοντά η Σίτι, η Άρσεναλ και η Τσέλσι. Η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί, διότι έχει δύο βαθμούς περισσότερους. Από 24 ματς που έχουμε δώσει, στα 16-17 ήταν πρώτη. Έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Νομίζω, όμως, ότι και οι τρεις ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους».

Πηγή: england365.gr