Το συμβόλαιο του John Terry λήγει το καλοκαίρι και ήδη η Chelsea είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο, ενός έτους, στον έμπειρο αμυντικό. Βέβαια, αν ο Άγγλος υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο, οι απολαβές του συμβολαίου του θα μειωθούν κατά 50%, όπως δήλωσε η διοίκηση της ομάδας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιο, ο 33χρονος έχει συμφωνία 150.000 λιρών την εβδομάδα και αυτό συνεπάγεται ότι ο μισθός του θα μειωθεί στις 75.000 λίρες.

 

Η Chelsea είναι αμετακίνητη στην πολιτική της, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει πολλάκις. Δηλαδή, σε παίκτες άνω των 30 χρονών, το νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός χρόνου και ότι ο μισθός θα μειώνεται ως και 50%.

 

Μάλιστα, αν ο John Terry δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση της Λονδρέζικης ομάδας, υπάρχει και η Galatasaray, με τους Τούρκους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν… γη και ύδωρ στον Άγγλο για να έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Όμως, ο 33χρονος έχει μπει σε δίλημμα αφού την ομάδα την αγαπά και την υπηρετεί για 16 χρόνια και ως αρχηγός είναι δύσκολα να τα παρατήσει και να φύγει.

 

Βέβαια, αυτό που θα πραγματοποιηθεί στο συμβόλαιο του Terry, θα συμβεί και στους υπόλοιπους… «γέροντες» της ομάδας, όπως του Frank Lampard και Ashley Cole, οι οποίοι συμπλήρωσαν τα 35 και 33 τους χρόνια αντίστοιχα.

Πηγή: england365.gr