Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το Τσάμπιονς Λιγκ βλέπει να χάνεται και το πρωτάθλημα Αγγλίας, αφού η Τσέλσι είναι ήδη πάρα πολύ μπροστά και για αυτό ήδη στην διοίκηση κάνουν πλάνα για τη νέα σεζόν, όπου στόχος είναι να κυριαρχήσουν εντός και εκτός Νησιού.

Μάλιστα, οι «Πολίτες» ετοιμάζονται για... μεγάλες βόμβες, καθώς χωρίς την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ, είναι έτοιμοι να ρίξουν χρήμα και να φέρουν στο Μάντσεστερ παικταράδες, ενώ δεν είναι αρνητικοί και στο να πουλήσουν αρκετούς από τους θεωρητικά «βασικούς»...

Στη Σίτι λοιπόν ετοιμάζονται για... μπαμ, καθώς τη νέα σεζόν θέλουν πρωτάθλημα, αλλά και επιτέλους μία μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο έχουν ήδη κλείσει τον
Κέβιν Ντε Μπρούιν που κάνει... θαύματα με την Βόλφσμπουργκ, ενώ θα μπουν πολύ «δυνατά» και στο παζάρι για τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, ο οποίος μάλλον φέτος θα πουληθεί από τη «Μεγάλη Κυρία».

Από εκεί και πέρα, η Σίτι θέλει να ...κυνηγήσει και το θαύμα με τον Γκάρεθ Μπέιλ, έχει το χρήμα, όμως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να πουλήσει