O Χεσούς Νάβας προσπάθησε να βρει τον Αγουέρο που έμπαινε με ταχύτητα στην περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κόλινς, χτύπησε στο κάτω μέρος του δοκαριού και κατέληξε στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Αντριάν.

Η υπεροχή της Σίτι και η ανικανότητα της Γουέστ Χαμ να αντιδράσει συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, για να φτάσει η αναμέτρηση στο 36’ και το 2-0. Ο Νάβας δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο για ακόμη μία φορά από τα δεξιά, γύρισε στον Αγουέρο και εκείνος πέτυχε το 101ο γκολ του με τους «πολίτες».

Στο 49ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να σκοράρουν και πάλι, με εκπληκτικό τρόπο αυτή τη φορά, όταν ο Αγουέρο έπαιξε το 1-2 με τον Τουρέ, ο Λάμπαρντ άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, αλλά ο Αντριάν βγήκε για να μαζέψει.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, με το σύνολο του Πελεγκρίνι πάντα σε θέση οδηγού, κυρίως από την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός εξτρέμ χτυπήθηκε με τον αγκώνα από τον Κουγιάτε και έπεσε για αρκετή ώρα στο έδαφος με το ιατρικό επιτελείο της Σίτι από πάνω του. Τελικά αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από τον αγωνιστικό χώρο, με μάσκα οξυγόνου, και την θέση του πήρε ο Σαμίρ Νασρί.

Η πρώτη σοβαρή ευκαιρία της Γουέστ Χαμ στο ματς ήρθε στο 79’, με τον Μανγκαλά να μπλοκάρει το σουτ του Ντάουνινγκ, ενώ για τους παίκτες του Άλαρνταϊς μια ακόμη σημαντική στιγμή ήρθε στο 87’, με πρωταγωνιστές τους Βαλένσια και Νόλαν.

 

Πηγή: england365.gr