Ο Ζερμέιν Ντεφό, βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, όμως η προσπάθειά του προ του Γιορίς βρήκε στο δοκάρι (25'). Οι Λονδρέζοι… ταρακουνήθηκαν και από εκείνο το σημείο ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. O Σον πήρε πολλές προσπάθειές πάνω του, όμως οι συμπαίκτες του δεν του προσέφεραν την απαιτούμενη στήριξη.

Kαι αν το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, το δεύτερο αποδείχτηκε… τρις χειρότερο! Αμφότερες οι ομάδες ακολούθησαν την τακτική της αλληλοεξουδετέρωσης, γεγονός που επηρέασε σημαντικά το ρυθμό του αγώνα. Η Τότεναμ έμοιαζε ακίνδυνη, η Σάντερλαντ λίγο πιο ενεργητική, αλλά από ουσία… μηδέν!

Η είσοδος του Τάουνσεντ στον αγωνιστικό χώρο εν μέρει βελτίωση την εικόνα των Λονδρέζων, οι οποίο πάσχιζαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή. Τα λεπτά περνούσαν, ο Κέιν παρέμενε άσφαιρος και η λύση αναζητούνταν από αλλού. Προς ανακούφιση όλων στην Τότεναμ, αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο του Ράιαν Μέισον, ο οποίος πάνω που όλοι είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται στην ιδέα ακόμη μίας γκέλας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σάντερλαντ (82') και την έβαλε σε θέση οδηγού! Αναγκαστικά, λοιπόν, οι γηπεδούχοι έπρεπε να βγουν μαζικά στην επίθεση. Το έκαναν μεν, αλλά η μοίρα είχε προδιαγράψει την ήττα… Στο 84' , δύο λεπτά μετά το γκολ, ο Ρόντγουελ είδε την προσπάθειά του να χτυπά στο δοκάρι και κάπου εκεί, ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος της Σάντερλαντ κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός…

 

 

Πηγή: england365.gr