Αν υπήρχαν ακόμα, έστω και κάποιοι λίγοι, που δεν είχαν πιστέψει ότι η φετινή Λέστερ αξίζει να σηκώσει την κούπα της Premier League και ...ήλπιζαν πως κάποια στιγμή θα «ξεφουσκώσει», σήμερα πήραν την απάντησή τους.

Η ομάδα του (αποτυχημένου και... τελειωμένου για όλους εμάς, μην ξεχνιόμαστε) Κλαούντιο Ρανιέρι, όχι μόνο στάθηκε όρθια στο Μάντσεστερ, όχι μόνο πήρε το τεράστιο «διπλό» από την βασική της πλέον ανταγωνίστρια για τον τίτλο, αλλά ουσιαστικά την... ξεφτίλισε με το εντυπωσιακό 0-3!

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χουτ, μετά από φάουλ του Μαχρέζ, στα επόμενα λεπτά άντεξα άνετα στην «φλύαρη» πίεση των «Πολιτών» και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, προχώρησε το τελειωτικό της χτύπημα. Συγκεκριμένα, ο Μαχρέζ με μία γκολάρα, όπου έκανε... χαζό τον Ντεμικέλις και άφησε όρθιο τον Χαρτ, έγραψε το 0-2!

Η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει, ο Πελεγκρίνι έτρεξε να κάνει αλλαγές, όμως στο 54' ο Σμάιχελ κράτησε εντυπωσιακά το μηδέν στην κεφαλιά του Φερναντίνιο και στο 66' ο Χουτ και πάλι, με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «αλεπούδων». Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μάντσεστερ, ήταν να μειώσει στο 87' στο τελικό 1-3 με τον Αγκουέρο!

Με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτή νίκη, η Λέστερ όχι μόνο έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά έφυγε και στο +6, με 13 αγωνιστικές ακόμα για το φινάλε της σεζόν...

 


 


Όλα τα γκολ και οι φάσεις!