Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε στο «Κάροου Ρόουντ» μόνο στο πρώτο μισάωρο, μετά εξατμίστηκε σαν αναψυκτικό που έχασε το ανθρακικό του και στο τέλος της ημέρας, η ομάδα που δικαιούται να λέει ότι έφτασε πιο κοντά στην νίκη (τελικό αποτέλεσμα 0-0) ήταν η γενναία Νόριτς, που είχε και τις πιο καθαρές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι εμφανίστηκε στο γήπεδο μόνο στο πρώτο ημίωρο. Εκεί επεδίωξε να φοβίσει την Νόριτς, την έκλεισε στα καρέ της, όμως ο μόνος που απειλούσε ήταν ο Αγκουέρο, ο οποίος είδε τον Ράντι να υψώνει το ανάστημα του στις δύο φορές που απείλησε.

Κάπου εκεί, οι «πολίτες» μας τελείωσαν. Μέχρι το τέλος του ματς δεν έκαναν άλλη καθαρή ευκαιρία, εν αντιθέσει με την Νόριτς που είδε βολίδα του Μπάμφορντ (38΄) να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά και ανενόχλητο σουτ του Ντόρανς (82’) να περνάει ξυστά άουτ.

Το 0-0 δικαίωσε την ομάδα που ίδρωσε περισσότερο στο γήπεδο (Νόριτς) και τιμώρησε αυτή που έδειξε ραθυμία. Το πρωτάθλημα της Premier League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κάνει φέτος στάση στο Etihad.