Όπως καταλαβαίνετε μπέρδεψαν τα μπούτια τους… Ας σας εξηγήσουμε όμως πως έχει η ιστορία.

Η κυρία Νατάσα Γκιγκς είχε κάνει σεξ αρκετές φορές με τον Ντουάιτ Γιόρκ, όταν ήταν κάτοικος Μάντσεστερ (1998-2002) και με τον νυν άσο της Νιούκαστλ, Ντάνι Σίμπσον την περίοδο που προσπαθούσε να κερδίσει μία θέση στην πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Όσον αφορά τον τρίτο της παρέας, τον Φιλ Μπάρντσλεϊ (νυν παίκτης της Σάντερλαντ Φιλ), η γνωριμία έγινε σε ένα πάρτι, όπου και αντάλλαζε ερωτικά μηνύματα μαζί του, ενώ την ίδια ώρα η Νατάσα τα «έψηνε» και με τον Ράιαν Γκιγκς! Σε διπλό ταμπλό το έπαιζε…

«Συνέχιζε να δέχεται μηνύματα από τον Ράιαν τα οποία τα έδειχνε στις φίλες της. Αλλά την ίδια ώρα ήταν σε επαφή με τον Μπάρντσλεϊ και κατέληξε σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ όπου και διανυκτέρευσε. Κανονικά ήταν να μείνει στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της σπίτι. Δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι γιατί ο Ρόντρι θα ρωτούσε για ποιο λόγο δεν είχε το αμάξι μαζί της. Έτσι, έκατσε όλη την ημέρα κάνοντας βόλτες αριστερά και δεξιά», αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει πολλά.

Ο αγγλικός Τύπος περιγράφει την Νατάσα ως μία γυναίκα φιλόδοξη, η οποία θαμπώνεται με τα χρήματα και επιζητά την φήμη. Οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις έγιναν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο…

«Δεν έχει καθόλου ηθική. Εντάξει η σχέση του με την Ίμοτζεν, αλλά το να έχει σχέση και με τη γυναίκα του αδερφού του, για όνομα του Θεού. Και αυτή η κατάσταση ήταν για πολλά χρόνια. Η Στέσι (σ.σ σύζυγος Γκιγκς) πρέπει να του ρίξει μία κλωτσιά στον κ... και να το πάρει μέχρι και την τελευταία δεκάρα», σχολίασε συγγενικό πρόσωπο του Γκιγκς.

Πάντως, ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» πέταξε στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ σε μία προσπάθεια να σώσει το γάμο του με την σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, Στέσι.